VTM Nieuws / BELGA
Volledig scherm
© VTM Nieuws / BELGA

Lefevere over kopman Evenepoel: “Parijs-Nice winnen zou een nieuwe stap in zijn carrière zijn”

Ook dag twee in Parijs-Nice kwam Remco Evenepoel zonder kleerscheuren door. De Belgische kampioen blijft zo op koers liggen om de ‘Koers naar de Zon’ bij z'n eerste deelname meteen te winnen, maar de weg tot Nice is natuurlijk nog lang. “Maar niemand twijfelt eraan dat hij het kan”, zegt grote baas Patrick Lefevere.

4 reacties

  • Jean-Pierre Vanhouwe

    2 maanden geleden
    Dus we zijn vanavond halfweg ? Even tellen , .... vandaag derde rit van acht ritten , goed gerekend ! Het is toch normaal dat er een tijdrit en een paar sprintersetappes in zitten , anders gaan er veel ploegen vriendelijk bedankt zeggen om te starten . Parijs - Nice is een voorbereidingskoers , maar dat kun je dat ook zeggen van onze voorjaarskoersen , en dan kun je meteen van alle koersen zeggen dat ze voorbereidingskoersen zijn op het WK en de Olympische Spelen en de Tour .
  • Marcus Camps

    2 maanden geleden
    Een nieuwe stap ? Als je eerst Parijs-Nice wint en daarna de vuelta, is dat een nieuwe stap ... Niet in de andere richting. Overroep Parijs-Nice niet. Het is een voorbereidingskoers. Gisteren was al een maar zus en zo, vandaag helemaal niks speciaals, morgen een ploegentijdrit en dan zijn we al halfweg ... Hopen dat je recht blijft en twee stevige ritten op het laatst. Maak er niet meer van dat het is.
  • Maarten van Houwelingen

    2 maanden geleden
    Netjes gedaan van Arvid, proficiat en Chapeau!!
  • Francis Dieu

    2 maanden geleden
    Ik hoor Lefevere niets zeggen over het tweede abominabel weekend van zijn ploeg.Tel de uci punten maar eens op van dit weekend en vorig weekend.