Gérault Wiame kwam zondagmiddag om het leven toen hij samen met een vriend onderweg was naar de Belgische kust. Zijn Porsche begon in Zeebrugge te slippen op het natte wegdek en botste uiteindelijk tegen een geparkeerde vrachtwagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gérault Wiame kwam zondagmiddag om het leven toen hij samen met een vriend onderweg was naar de Belgische kust. Zijn Porsche begon in Zeebrugge te slippen op het natte wegdek en botste uiteindelijk tegen een geparkeerde vrachtwagen. © Bollen

“Na longtransplantatie lachte het leven hem toe”: familie van Gérault (29) ontroostbaar na dodelijke crash met Porsche

Het zou een mooi dagje naar de zee worden voor Gérault Wiame (29) afgelopen zondag. Maar zijn Porsche begon in Zeebrugge te slippen op het natte wegdek en de auto kwam uiteindelijk tegen een vrachtwagen terecht. Het ongeval werd hem fataal, terwijl zijn 22-jarige passagier nog steeds voor zijn leven vecht in het ziekenhuis. De ouders en zus van Gérault kunnen het nieuws amper bevatten, zeker gezien hij als zoon van begrafenisondernemers een ambitieuze toekomst voor ogen had in het familiebedrijf. “Bij zijn geboorte gaven dokters al geen goede vooruitzichten, maar hij kwam het telkens te boven”, klinkt het.