© vrt

Jacky Lafon bijt van zich af: “Ik heb nog nooit botox gebruikt!”

Na het incident waarbij een ander weekblad nonsens verkondigde over Jacky Lafon en haar deelname aan het programma ‘Blokken’, brengt Dag Allemaal deze week een gesprek met de gewezen ‘Familie’-actrice. Daarin praat ze over de leugens die verkondigd werden en hoe die hard haar hebben geraakt.

ehu

“Ik word precies geviseerd”, klinkt het bij Jacky. “Terwijl ik collega’s óók heb zien sukkelen met die blokjes. Daar zegt niemand iets over. Waarom niet? Is het omdat ik altijd veel te eerlijk en oprecht ben?”

Of ze die dingen na een tijd niet leert te relativeren, vraagt Dag Allemaal zich daarop af. “Niet als het leugens zijn, nee! Zoals de bewering dat ik botox laat inspuiten. Ze hebben er zelfs Jeff Hoeyberghs bij gehaald om dat te bewijzen. Maar ik gebruik dat spul helemaal niet! Als ik het wel zou doen, zou ik daar gewoon voor uitkomen.”

Laserbehandeling

Toch heeft Jacky Lafon al enkele andere esthetische ingrepen achter de rug, geeft ze toe. “Jaren geleden, nog vóór ik in ‘Familie’ speelde, heb ik mijn oogleden een beetje laten corrigeren. En ik heb een litteken aan mijn lip laten wegdoen. Négen keer hebben ze dat al moeten corrigeren! Maar botox? Nee.”

Haar strakke huid heeft ze naar eigen zeggen te danken aan goede verzorging. “Tweemaal per jaar laat ik een peeling uitvoeren. En een laserbehandeling om mijn huid strakker te maken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer