Jeroen Meus openhartig over het gemis aan eigen restaurant: “Maar om deze persoonlijke redenen doe ik het niet”

ShowbitsWaar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland.

15 reacties

  • Lucette Callebaut

    2 maanden geleden
    Top programma. Geen stress, geen haastig gedoe, geen gegil maar evenwichtig rustig met een kwinkslag. Proficiat Jeroen! Je bent mijn favoriet.
  • Johan Holvoet

    2 maanden geleden
    Proficiat dat je zo een uitdaging aandurft, andere keuken, apparaten, produkten, taal enz. En je staat er alleen voor. Toch kijken we met belangstelling uit naar de gerechten.
  • Annie Buyse

    2 maanden geleden
    Mooi programma, je leert iets over de eetcultuur van andere landen....
  • monique liesenborghs

    2 maanden geleden
    Mooi meegenomen. Een nieuwe keuken om wat bij te leren.
  • Selma Desmet

    2 maanden geleden
    Tof programmaJeroen, bravo👏🤩