Inetum stelt nieuwe Business Unit Manager voor Salesforce aan

Eli Van Nieuwenhoven. © Inetum
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

IT-dienstenbedrijf Inetum krijgt er met Eli Van Nieuwenhoven een nieuwe Salesforce-specialist bij. Als Business Unit Manager gaat hij deel uitmaken van het Solutions-team en rechtstreeks rapporteren aan Ben Vicca, Director Solutions bij Inetum in België.

Van Nieuwenhoven kan bogen op acht jaar werkervaring bij Salesforce. ‘Ik kan mijn uitgebreide kennis over de software nu gebruiken om klanten van Inetum, vanuit het oogpunt van implementatie, te helpen om hun business en bedrijfsprocessen te innoveren’, klinkt het. Concreet zal Van Nieuwenhoven de leiding hebben over de commerciële activiteiten, leveringen, partnerschappen en Inetums Salesforce-team van specialisten.

‘Salesforce is één van onze belangrijkste business partners’, zegt Ben Vicca, Director Solutions bij Inetum in België. ‘We hebben in eigen land al een mooie Salesforce-business opgebouwd, en met de aanwerving van Eli willen we deze nog verder uitbouwen.’

Van Nieuwenhoven groeide bij Salesforce door van Account Executive tot Account Director – High Tech. Voordat hij bij Salesforce aan de slag ging, heeft hij gewerkt bij Cegedim en IMS Health.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content