Winnaar van eerste editie ‘Mijn restaurant’ sluit pizzazaak voor onbepaalde tijd: “Ik sukkel met mijn mentale gezondheid”

Jelle Temmerman (42), de winnaar van de allereerste editie van ‘Mijn Restaurant’ moet alweer een restaurant sluiten. “Ik sukkel met mentale gezondheid”, laat hij op sociale media weten.

In 2022 verkocht Jelle Temmerman zijn Kwizien Brut foodtruck, waarmee hij altijd aan de kerk van Borchtlombeek en op de markt van Sint-Katherina-Lombeek stond. Fans waren ontgoocheld, maar Jelle stelde gerust. Bijna meteen daarna opende hij een restaurant met zuurdesempizza’s in het voormalige café Mayo’s op de Langestraat in het centrum van Wambeek.

Nu laat Jelle op zijn sociale media weten dat ook dat restaurant dicht gaat. Hij schrijft: “Al enige tijd sukkel ik met mijn (mentale) gezondheid. Na lang twijfelen heb ik nu besloten om eerst aan mezelf te denken en te proberen mezelf terug te vinden. Momenteel breng ik meer schade dan winst toe aan Kwizien Brut, zodat het beter is om even wat gas terug te nemen.”

Jelle sluit het restaurant voor onbepaalde tijd, maar houdt de mogelijkheid open dat Kwizien Brut op termijn weer open zal gaan.

Jelle moest eerder al restaurants sluiten. Onder andere d’Hoogeschool in Leuven, het restaurant dat hij opende nadat hij met zijn moeder de eerste editie van het VTM-progamma ‘Mijn Restaurant’ won in 2008. (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer