Donald Trump tijdens een rally in Richmond, Virginia.
Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump tijdens een rally in Richmond, Virginia. © REUTERS

Doen financiële tegenslagen Donald Trump de das om? “Als je Trump herverkozen wil zien, moet je geen geld doneren aan hém”

Volgens de peilingen zal Donald Trump vandaag, op Super Tuesday, zijn nominatie als presidentskandidaat kunnen verzekeren, maar financieel gaat het hem minder voor de wind: monsterboetes en hoge gerechtskosten wisselen elkaar in sneltempo af. Zijn boetes betaalt hij onder andere met giften van fans. Maar raken al die hoge kosten Donald Trump écht? En wat betekenen ze voor de verkiezingen? De portefeuille van Donald Trump uitgelicht.

14 reacties

  • Maurice Ardeel

    2 weken geleden
    ik versta die Amerikanen niet die voor zo'n Trump stemmen . hebben die zoveel te winnen met hem ? het gaat duidelijk over de binnenlandse politiek
  • René Van Havere

    2 maanden geleden
    Momenteel is er maar een bekwame kandidaat die zich aandient voor de functie van president en dat is Nikki Haley. Onbegrijpelijk dat het gros van de Amerikanen dit niet wil zien. Wat heb je met 2 80 jarige kandidaten, waarvan er ene duidelijk een wankele gezondheid heeft , zijn populariteit enorm laag is , en de 2e verzuipt in rechtzaken. Kan Nikki Haley niet als onafhankelijke kandidaat opkomen , of laat het kiessyteem dat niet toe..????
  • Phil Duncan

    2 maanden geleden
    Triestig dat iemand als Trump met zoveel processen zomaar kan blijven meedoen aan de verkiezingen , het schaadt het imago van wat ze zelf de grootste democratie noemen . Hij verenigd niet , enkel verder verdelen voor zijn eigen zak . Bewijs dat alles draait om geld en advocaten , zelfs het hoog gerchtshof dat hij deels zelf benoemde , heeft geen schijn meer van onpartijdigheid .
  • Evan De Jongh

    2 maanden geleden
    Inderdaad de Trump clan is wanhopig aan het worden , geen gezondheidszorg, geen respect voor veteranen, zijn grote voorbeeld. Gaan alles doen om hem terug aan de macht te krijgen zodat hij zichzelf, zijn familie en vriendjes kan veilig stellen. Wen er maar aan met Trump, nog soepelere wapenwetgeving, verbod op abortus, verbod op hernieuwbare energie, nog meer ruzie met China en nog meer aanleunen bij een Poetin. Het failliet van de VS, wie gaat er daar nog willen investeren behalve idioten.
  • dirk de jonghe

    2 maanden geleden
    Hebben ze daar in the land of the free niets beters dan deze 2. Zielig nietwaar.