‘Café De Mol’ gaat volgende week van start met voorstelling kandidaten ‘De Mol’

Het nieuwe seizoen van De Mol komt eraan en dus keert ook Café De Mol terug. De eerste aflevering daarvan zal al uitgezonden op zondag 17 maart, één week voor de start van De Mol. Op die dag ontvangt Dennis Xhaët presentator Gilles De Coster, die de kandidaten van dit seizoen komt voorstellen.

Het nieuwe seizoen van De Mol komt er nu echt aan. Nadat we al enige tijd wisten dat dat twaalfde seizoen zich zal afspelen op het Italiaanse eiland Sicilië, weten we sinds kort ook wanneer het van start zal gaan. Vanaf zondag 24 maart kan je namelijk opnieuw gaan speuren naar de mol.

Kandidaten

Al kan je eigenlijk al een week vroeger aan je zoektocht beginnen. Café De Mol begint namelijk al op zondag 17 maart. Dennis Xhaët is daarbij voor het derde jaar op rij presentator van dienst. Hij ontvangt in de eerste aflevering Gilles De Coster. Die komt in primeur de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol voorstellen.

Vanaf zondag 24 maart zal er wekelijks in Café De Mol worden nagekaart over de aflevering die zojuist is uitgezonden. Het programma wordt wekelijks live uitgezonden vanuit Play Zuid in Antwerpen. Ook dit jaar hebben fans de kans om daarbij aanwezig te zijn als publiek.

Dennis Xhaët zal zo wekelijks met enkele bekende gasten en voormalige deelnemers van De Mol de opvallendste theorieën bespreken. Daarnaast komt ook telkens de afvaller langs om te spreken over zijn, haar of hun avontuur.

Café De Mol is vanaf zondag 17 maart wekelijks te bekijken op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...