Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM

“Sorry als ik jullie tijd heb gekost, het was echt niet de bedoeling”: ‘smerige’ Tim Declercq en Remco Evenepoel strijken plooien glad

Remco Evenepoel en Soudal Quick-Step werden vierde in de ploegentijdrit in Parijs-Nice. Evenepoel was na afloop erg scherp voor ex-ploeggenoot Tim Declercq, die nu voor Lidl-Trek uitkomt. “Hij ging niet op kant in een technische bocht. Een smerige actie.” Intussen hebben Evenepoel en Declercq het bijgelegd.

40 reacties

  • Raf Vertongen

    2 maanden geleden
    Natuurlijk reed hij zwaar in de weg, maar ik denk niet dat hij dat expres deed. Het was gewoon domheid waarschijnlijk
  • Jeannette Gryspeert

    2 maanden geleden
    Moment van ontgoocheling juist na de koers ,maar moet toch meer zijn woorden wikken en wegen,opzettelijk zal het zeker niet geweest zijn.
  • Rik Steurbaut

    2 maanden geleden
    Het feit dat Tim naderhand zijn excuses aangeboden heeft is het bewijs dat hij wel degelijk in de weg reed. Een renner weet dat er een ploeg aan het afkomen is en kan gemakkelijk inhouden en zich aan de andere kant van de weg posteren, daar waarvan hij weet dat de aankomende ploeg zeker dit traject niet zal volgen. Soit, laten we van een muis geen olifant maken. Beide renners hebben het uitgepraat en dat is wat telt, niet al die negatieve aanvallen op Remco hier.
  • albert laloyaux

    2 maanden geleden
    Remco is een steen goede coureur,maar wel met een korte lont.spijtig
  • Jean-Pierre Vanhouwe

    2 maanden geleden
    Gewoon frustratie door de pech met het weer , als je boos bent direct na een inspanning vliegen de scheldwoorden er gemakkelijk uit , en Remco is nu eenmaal zo . Tim heeft daar niet om gedaan , gewoon even de situatie niet goed ingeschat , ik kan me niet voorstellen dat hij ruzie wou maken met Remco , gelukkig is het al uitgepraat . Wat erger is voor Remco is dat er een paar kapers op de kust zijn , er zijn er meer dan Roglic die Parijs - Nice kunnen winnen !