Geldexpert Pascal Paepen over de Bel20: “De klad zit er al meer dan 15 jaar in.”
Volledig scherm
PREMIUM
Geldexpert Pascal Paepen over de Bel20: “De klad zit er al meer dan 15 jaar in.” © BELGA

Waarom je volgens onze geldexpert beter niet in de Bel20 investeert. Maar wat koop je dan wél het best?

De Bel20, de twintig grootste en meest verhandelde beursgenoteerde bedrijven in ons land, krijgt morgen een nieuwe samenstelling. Mogelijk komen Lotus Bakeries en Colruyt erbij, maar moeten die twee bedrijven daar wel blij mee zijn? Want onze sterindex presteert al jaren ondermaats. Laat die Bel20 dus links liggen, vindt onze geldexpert Pascal Paepen. Hij geeft meteen ook een interessant alternatief dat je meer rendement kan opleveren.

19 reacties

  • Thomas Vervoort

    2 maanden geleden
    BTC, maar wacht nog even op de correctie. Maar zelfs dan nog heb je over een jaar of 2 er winst uit tov nu. Of je steekt het in goud en ziet er miss 2% van op de zelfde tijdsspanne. Wat je ook doet, doe eerst zelf wat onderzoek. Nooit iemand/iets blindelings volgen. Weet wat je doet voor je het doet.
  • Rudi Van Goethem

    2 maanden geleden
    Ik heb 5 jaar geleden bij een bank een beleggingsfonds gekocht. Het beheer ervan door specialisten heeft mij na die 5j welgeteld 1,5% winst opgeleverd. Mijn in en uitstapkosten waren hoger. Nu heb ik alles zelf in handen genomen en heb na enkele maanden 9% winst. Mag ik mij nu ook expert noemen?
  • Leo Mariën

    2 maanden geleden
    Wanneer ben je een specialist? Kijk naar de wereld en wordt zelf specialist. Een voorbeeld, heel de wereld gaat naar artificiële intelligentie, koop chipproducenten die... of koop mijnen die bv. tin produceren. Green deal, koper en zilver gaan schaars worden, koop.... De wereld staat op ontploffen, koop aandelen uit de wapen... Is dat nu echt zo moeilijk om in te schatten?? En voor de juiste aandelen zijn er zeer goede bladen die ondersteunen waar u naar zoekt. Beleggen doe je zelf!
  • Hugo Groote

    2 maanden geleden
    Da’s dezelfde expert die in een recent verleden nog verschillende aandelen uit de Bel20 aanraadde…
  • Sabine De Meyer

    2 maanden geleden
    Zoals in de politiek lopen we ook hier achter de feiten aan.