Wie heeft momenteel de grootste oorlogskas in de verkiezingscampagne: Joe Biden of toch Donald Trump? En wat heeft Nikki Haley (uiterst links) nog op haar bankrekening?
Volledig scherm
PREMIUM
Wie heeft momenteel de grootste oorlogskas in de verkiezingscampagne: Joe Biden of toch Donald Trump? En wat heeft Nikki Haley (uiterst links) nog op haar bankrekening? © HLN fotomontage - REUTERS, Getty images, AP

Met ruim 20 miljoen verschil: wie heeft de grootste oorlogskas, Biden of toch Trump?

Weinigen die eraan twijfelen dat Donald Trump (77) als grote overwinnaar uit Super Tuesday zal komen en zo definitief de Republikeinse nominatie binnenrijft. En dan kan de bitse strijd om het Witte Huis met huidig president en Democratische tegenkandidaat Joe Biden (81) pas echt losbarsten. Alleen: er is in die laatste, lange lijn naar de presidentsverkiezingen van 5 november nog véél geld nodig. Wie heeft de grootste oorlogskas, Biden of toch Trump?

5 reacties

  • Georges Pelgrims

    1 maand geleden
    het lijkt wel of vele amerikanen oorlog willen naargelang velen op Trump stemmen.Daar komen problemen van voor ons Europeanen maar ook voor Amerika en omliggende landen met Trump zijn uitspraken.En wat Europa betreft hoop ik als leek van Europa dat de Navo landen rekening houden met zijn uitspraken en hun strijdkrachten versterken.niet treuzelen dat deden jullie 20 jaar geleden ook en kijk naar de gevolgen.
  • Raphaël Defour

    2 maanden geleden
    Als de US het leiderschap in de Vrije wereld en Democratie wil blijven aanmeten, dan zal men toch de paternoster van rechtszaken t.a.v. de vorige president Trumph en met vlag en wimpel voorgedragen nieuwe kandidaat voor het presidentschap van de US toch ook internationaal moeten weten te verkopen. Zijn positie t.a.v. West Europa en de EU is duidelijk doe het zelf, of ik en Poetin gaan dit als vrienden regelen. Denk dat defensie investeringen voortaan best in de EU worden gehouden.
  • Dirk Verschueren

    2 maanden geleden
    De VS democratie: diegene die het meeste geld heeft wordt president. Een soort democratie die de VS (als land met het meeste geld) de wereld wil opleggen, desnoods manu militari.
  • philippe dierickx

    2 maanden geleden
    Ze proberen nu Trump financieel droog te leggen met allerhande boete's. Het zal niet baten !
  • Danielle De neef

    2 maanden geleden
    En hoeveel verzamelde zij bij de Joe Sixpacks? Kwestie van een complete, en dus eerlijke, situatie te zien....