Evelien en Nicolas van ‘Blind Getrouwd’ openhartig over hun eerste keer

Evelien (29) en Nicolas (27) vormen samen één van de twee succeskoppels die dit jaar ‘Blind Getrouwd’ overleefden. Zeker bij Nicolas was het liefde op het eerste gezicht en intussen zijn de tortelduifjes een halfjaar officieel getrouwd. In Dag Allemaal praten ze deze week openhartig over de eerste keer dat ze samen intiem waren.

ehu

Dat ze al vanaf de eerste nacht samen sliepen, vindt Evelien evident. “We waren ten slotte getrouwd. Aparte bedden, het zou wat onnozel zijn geweest”, zegt ze.

Zo kwam het thema ‘seks’ al snel ter sprake. “We zijn altijd heel open geweest over alles”, gaat Evelien verder. “Dus ook over onze drang naar intimiteit. Op tv zag je ons na een paar dagen al samen in bad. Dat was niet zomaar, hé.”

Eerste tongzoen

“We zijn niet preuts en wilden er volop voor gaan”, klinkt het bij Nicolas. “Hoe langer je wacht met over seks te praten, hoe moeilijker het wordt. We wilden niet met seks wachten tot we honderd procent zeker waren van elkaar. Het mocht gerust al wat sneller. Onze eerste tongzoen was er snel en voelde helemaal niet vreemd. Het vervolg liet daarna niet lang op zich wachten.”

Of er dan ook snel kinderen aan zitten te komen? “We weten nog niet wanneer. We hebben geen haast, maar gaan ook geen vijf jaar meer wachten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER