Eerste verlies voor Biden: president moet in Amerikaans-Samoa de duimen leggen tegen onbekende zakenman

De enige verrassing bij de voorverkiezingen van de Democraten vond plaats op bijna 10.000 kilometer van het vasteland. In Amerikaans-Samoa verloor huidig president Joe Biden (81) van zakenman Jason Palmer (52). De zakenman was de enige Democratische presidentskandidaat die campagne voerde op het eilandgebied waar ruim 45.000 mensen wonen. In bovenstaande video geeft hij toe verrast te zijn met de overwinning.

5 reacties

  • Marie Vanakker

    2 maanden geleden
    Beide mannen zijn veel te oud. Mocht Trump winnen is hij op het eind van zijn termijn zelfs nog ouder dan Biden nu is.
  • René Van Havere

    2 maanden geleden
    Arm Amerika moeten kiezen tussen de pest en de cholera, en dit voor zo'n groot continent. Biden is uiteraard veel te oud en een te wankele gezondheid om zo'n land te besturen, Trump zit tot over zijn oren in rechtzaken verwikkeld en probeert vooral zichzelf veilig te stellen. In dat opzicht is Nikki Hailey nog de beste keuze, jammer dat vele Amerikanen dit niet willen inzien. Vraag me af of het kiessysteem het niet toelaat dat Hailey onpartijdig opkomt ???
  • Tom De Vilder

    2 maanden geleden
    De democraten hadden al 3 jaar aan een opvolger voor Biden moeten werken. Die is er spijtig genoeg niet. Elke Amerikaan moet zich in november echter maar 1 vraag stellen. Wil ik Trump nog eens als president of niet? En zich goed bewust zijn van wat de gevolgen daarvan zijn. En dan moet iedereen maar met zijn/haar beslissing leven en achteraf niet komen klagen.
  • Feline Noé

    2 maanden geleden
    "Dom nieuws"? Wat en 'domme' reactie van de Biden team. Totaal geen klasse. Je zou diplomatisch kunnen zeggen dat 'de toekomst van het land belangrijker is' of iets in die zin.
  • luc holvoet

    2 maanden geleden
    Met alle respect voor Joe Biden maar is hij nog wel bekwaam om president te worden? Hij ziet er echt oud uit.