© Sven Dillen

Vrijdagtickets Pukkelpop bijna uitverkocht, ook voor zaterdagtickets moet je je reppen

Kiewit -

Pukkelpop mag nog eens het bordje uitverkocht uit de kast halen, nu voor een van de twee campings van het festival. Wie er op de vrijdag bij wil zijn, moet zich haasten: Pukkelpop meldt dat er nog maar 1.000 tickets voor die dag beschikbaar zijn.

cru

Het is Camping Relax die vol zit, zo meldt het festival via zijn socials. Camping Relax is de kampeerplek schuin tegenover de festivalweide. Camping Chill - recht tegenover het terrein - biedt wel nog plaats voor je tentje. Voor Camping Chill betaal je 35 euro. Je kan daar ook een tent reserveren.

Camping Relax was twee jaar geleden nog gratis. Vorig jaar steeg de prijs naar 15 euro en dit jaar naar 25 euro.

Qua ticketverkoop blijven de vrijdag en zaterdag ook hard gaan. Nadat eerst het nieuws kwam dat alle combitickets uitverkocht waren binnen 48 uur, zijn nu ook alle dagtickets voor de vrijdag bijna de deur uit. Pukkelpop meldt dat er nog maar 1.000 tickets voor de vrijdag beschikbaar zijn. Die dag speelt Fred again... ten dans in Kiewit. Ook wie voor de zaterdag nog een kaartje wil kopen - de dag met Sam Smith, Goldband en Charlotte De Witte - zal zich moeten reppen: voor die dag zit de verkoop nu aan 90 procent.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer