Hwarang van K-popgroep TEMPEST tijdelijk geschorst nadat hij uitging

Hwarang van de K-popgroep TEMPEST is door het agentschap Yuehua Entertainment tijdelijk op non-actief gezet. De main rapper van de groep werd door een fan gespot in een club, wat niet in goede aarde viel bij het agentschap. Er zijn daarnaast ook geruchten dat Hwarang via een privé-account op Instagram contact zou houden met meisjes die hij tijdens het uitgaan leerde kennen.

De 22-jarige rapper Hwarang van de K-popgroep TEMPEST is tijdelijk geschorst. Vorige maand liet een fan tijdens een fancall weten dat ze hem gezien had in een club terwijl hij een pauze had genomen om gezondheidsredenen. Hwarang bevestigde dit en zei dat hij “enkel voor de muziek” naar de club ging. Later volgden er ook geruchten dat Hwarang via een privé-account op Instagram contact hield met meisjes die hij in het uitgaansleven leerde kennen. Maar dit verhaal krijgt nu dus nog een staartje.

Tijdelijk geschorst

Vandaag heeft Yuehua Entertainment laten weten dat Hwarang tijdelijk geschorst wordt. “We hebben uitgebreide discussies gevoerd met Hwarang over zijn toekomstige activiteiten nadat er op sociale media problemen opdoken rond zijn persoonlijke leven. Hwarang kon hierbij geen vertrouwen terugwinnen en daarom hebben we besloten dat het moeilijk was om de activiteiten als volledige groep verder te zetten.”

Voorlopig zal TEMPEST dus te zien zijn met zes leden zonder Hwarang. De rapper was wel betrokken bij de voorbereidingen voor het vijfde minialbum van de groep, ‘VOYAGE’, dat op maandag 11 maart zal verschijnen, maar zal er dus niet bijzijn tijdens de optredens en promotie van het album.

Daarnaast zal Hwarang ook niet meer te zien zijn als MC bij de muziekshow Show Champion, die hij sinds 21 februari samen met Gaon van Xdinary Heroes en Keum Dong-hyun van EPEX presenteert.

Meer
Lees meer...