‘Big Brother’ krijgt volgende week Fan Week en dus mogen enkele kijkers in het huis

Het wordt volgende week een bijzondere week in Big Brother. Omdat het Fan Week is, komt er heel wat macht bij de kijkers. Zo kunnen die zelf beslissen wie met wie een duo moet vormen en krijgen enkele fans zelfs de kans om even binnen te mogen in het Big Brother-huis.

Op dit moment zijn de bewoners in Big Brother bezig met een week vol feestdagen, maar volgende week wordt het een wel heel bijzondere themaweek. Tijdens Fan Week hebben de kijkers namelijk heel wat te zeggen.

Duo’s

Zo krijgen de kijkers van Big Brother voor het eerst zelf de kans om te stemmen wie met wie een duo moet vormen. Zet je vrienden samen, of zorg je juist voor wat irritaties in sommige duo’s? Vanuit Nederland kan je hier stemmen, vanuit Vlaanderen is hier stemmen mogelijk. Daar krijg je telkens de kans om een ranglijst te maken per bewoner van degene waarmee je die het liefst of het minst graag mee in een duo ziet. Stemmen kan nog tot woensdagnacht

Daarnaast krijgen enkele fans ook een wel heel unieke ervaring. Zij mogen volgende week tijdens een Freeze namelijk een kijkje nemen in het Big Brother-huis. Wie daar zin in heeft, kan zich nog tot woensdagnacht inschrijven op deze website.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...