De eerste afvaller van ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ is bekend.© Play4

Eerste afvaller ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ is bekend: “Ik had nooit verwacht dat ik lang ging meedraaien”

’t Is gebeurd, ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ kent z’n eerste afvaller. Zonder leidraad een - volgens de jury - simpele pasta carbonara op tafel toveren, het bleek voor deze kandidaat makkelijker gezegd dan gedaan.

“Ik kijk graag naar kookprogramma’s en ik kook vaak volgens een recept. Maar ik onthou dat allemaal niet.” En dat werd comedian Gunter Lamoot fataal. Samen met Fatma Taspinar, Kawtar Ehlalouch en Liesa Naert startte hij de aflevering op de pijnbank. Na het proeven van hun pasta’s ging het nog tussen hem en Taspinar.

Het verdict van de jury? “De saus van Fatma was net iets meer aanwezig, en zorgde voor een volledige pasta-ervaring.” “Dat is spijtig”, klonk het achteraf bij Lamoot. “Maar ik kan er goed mee om, omdat ik nooit verwacht had dat ik erg lang ging meedraaien.” Sowieso wogen de praktische gevolgen van zijn exit door op de emotionele.

Omdat Lamoot en medekandidaat Titus De Voogdt niet ver van elkaar wonen, reden ze altijd samen naar de studio. “Dus wat moet ik nu doen? Mag ik hier blijven zitten, tot het einde van het seizoen?” Afscheid nemen van de groep deed hij zoals het een comedian betaamt. “Ik vind het zo erg dat jullie me gaan moeten missen.” (dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer