Benoit D. is de eerste van de drie mannen die voor de correctionele rechtbank in Antwerpen moet verschijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Benoit D. is de eerste van de drie mannen die voor de correctionele rechtbank in Antwerpen moet verschijnen. © Facebook / David Legreve

EXCLUSIEF. Hoe de huisgenoot van Benoit D. de zaak-Sven Pichal aan het rollen bracht: “Jij gaat naar de politie of ik doe het”

Theatermaker Benoit D. (35) verscheen vandaag als eerste voor de correctionele rechtbank in de zaak rond ex-radiopresentator Sven Pichal (44). Hij wordt verdacht van het bezit en verspreiden van beelden van kindermisbruik, maar volgens het parket verkrachtte hij ook twee minderjarige jongens. Op 29 april zal zijn zaak gepleit worden. Opvallend: het hele onderzoek ging aan het rollen nadat Benoit D. zijn telefoon even uitleende. Of hoe zijn huisgenoot écht de kat de bel aan bond: “Jij gaat naar de politie of ik doe het.”

6 reacties

  • Frank Slaets

    1 maand geleden
    Knap van deze huisgenoot. Bravo.
  • Kelly VdBurg-de Vos

    2 maanden geleden
    Grotendeels voorwaardelijk en vingertje in de lucht van je mag het niet meer doen. 0,5 promille en rijden mag niet natuurlijk maar als dat de 2e overtreding in 3 jaar is is er een kans dat je in de bak vliegt.
  • Greta Vandenbussche

    2 maanden geleden
    Zal wel weer een straf onder voorwaarden zijn. Geef eens een straf in verhouding met de gepleegde feiten. Zal heel wat meer afschrikken.
  • Gisèle Croux

    2 maanden geleden
    Proficiat voor de huisgenoot!
  • Louis Momme

    2 maanden geleden
    Ik doe mijn hoed af voor die huisgenoot.