“Ik kom nog ffkes terug in ‘Familie’”, biechtte Jacky Lafon op.

Jacky Lafon keert terug als Rita in ‘Familie’, maar die is niet meer zat

‘Zatte Rita’, het populaire ‘Familie’-personage gespeeld door Jacky Lafon (77), keert terug. Maar dan wel ontnuchterd. Lafon maakte dat zelf bekend in de podcast Peter Van de Veire & De Zandloper.

Voor de fans een feestje aanrichten en flessen opentrekken: Jacky Lafon zei in de podcast eveneens dat het maar om een korte revival van haar personage Rita gaat.

Peter Van de Veire vroeg Jacky Lafon vlakaf of Rita eigenlijk nog terugkeert in Familie, “want dat personage is niet dood, hé?” Lafon liet een korte pauze vallen en zei toen letterlijk dit: “Het is eigenlijk ook een primeurke. Ik ga niet ‘neen’ zeggen, want we gaan volgende maand – maar het is maar efkes, het is maar weinig – maar ik kom nog efkes terug in Familie.”

LEES OOK. Jacky Lafon werd 10 jaar lang misbruikt: “Door mijn nonkel en twee jaar later door een priester”

Peter Van de Veire was hoorbaar verrast en wilde nog weten of Rita nuchter dan wel zat zou zijn. Jacky Lafon antwoordde: “Ze is nuchter. Ze heeft den drank afgezworen.”

Lafon voegde er nog aan toe dat het “toffe scènes zijn. Een week studio, een week op locatie.” De opnames gebeuren deze maand. Het is nog niet geweten wanneer de nieuwe Rita-scènes in Familie te zien zullen zijn.(pom)

‘Zatte Rita’ was een populair personage in de soap.© vtm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer