Zonhovense Ronahi voor het eerst genomineerd in Big Brother

Zonhoven -

Ze voelde het eigenlijk al aankomen - “de buikpijn en spanningen waren terecht”, maar dat maakte de teleurstelling niet minder groot. Ronahi Coksayilir is voor de eerste keer genomineerd in Big Brother. De Zonhovense moet het opnemen tegen Tyron en Alice.

Na acht weken in het Big Brother-huis heeft Ronahi Coksayilir haar eerste nominatie op zak. Dat werd donderdagochtend duidelijk in de livestream van het programma. Om iets na 10 uur werden de bewoners naar de woonkamer geroepen voor de bekendmaking van de nominaties. “Ik wil het weten, ik heb al zweethanden”, zei Ronahi terwijl iedereen wachtte tot de drie namen verschenen op het scherm.

LEES OOK. Big Brother-kandidate Ronahi kwam als vluchteling in Limburg terecht: “Dan word je automatisch snel volwassen”

Ronahi zag als eerste haar foto op de televisie, waarna Nederlanders Tyron en Alice volgden. “De buikpijn en spanningen waren juist, maar we gaan er nog leuke dagen van maken”, zuchtte ze achteraf. Alice zit voor de derde keer op de pijnbank. Tyron is al voor de vierde keer genomineerd. “Nu mogen mijn familie en vrienden ook eens naar Amsterdam komen”, probeerde Ronahi positief te blijven.

Het waren Glenn en Danny die dankzij de power of nomination mochten beslissen over de nominaties. Volgens hen is het geen persoonlijke keuze, maar een tactische zet. Ze kozen naar eigen zeggen voor drie bewoners die buiten het huis een sterke aanhang hebben.

Stemmen kan nu op GoPlay. Zaterdagavond wordt tijdens de liveshow bekendgemaakt wie het huis moet verlaten.(nco)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer