Olena Zelenska (links) en Joelia Navalnaja.
Volledig scherm
Olena Zelenska (links) en Joelia Navalnaja. © VTM nieuws / AFP

Vrouw Zelensky en weduwe Navalny zeggen af voor State of the Union Biden waar ze vlak bij elkaar zouden zitten: “Het veroorzaakte ongemak”

Olena Zelenska (46) en Joelia Navalnaja (47) hebben allebei bedankt voor een uitnodiging van het Witte Huis om de State of the Union van de Amerikaanse president Joe Biden bij te wonen. De vrouw van Oekraïens president Volodymyr Zelensky en de weduwe van Russisch oppositieleider Aleksej Navalny zouden vlak bij elkaar zitten aan de zijde van first lady Jill Biden, maar volgens bronnen van de krant ‘The Washington Post’ veroorzaakte dat “ongemak”.

10 reacties

  • Alex Jonckers

    2 maanden geleden
    Het zijn twee vredesduiven op hun mannier, maar ik begrijp wel als je als Russische en Oekraïnse naast mekaar moet zitten, alhoewel voor hetzelfde doel, dat ze zich daar niet makkelijk bij voelen.
  • Jean Donny

    2 maanden geleden
    Verstandige beslissing van de dames. Toont meer dan ooit aan dat het een conflict is tussen 2 ex-Sovjet boevenstaten, waar we best neutraal tussen zouden blijven.
  • Marc Vandecruys

    2 maanden geleden
    Het is een strategisch schaakspel, alles wordt gewikt en gewogen.
  • Tuur Peerlinckx

    2 maanden geleden
    Tussen de Russen en West-Europa komt het in honderd jaar ook niet meer goed. En aan ons zal het niet liggen.
  • Ives Ameel

    2 maanden geleden
    Ik zie niet in waarom niet, de ene vertegenwoordigd het andere Rusland het Rusland van een normaal democratisch land de andere Oekraïne dat zich tegen Poetin verzet en dat hebben ze gemeenschappelijk. Zonder Poetin zouden die twee landen niet in oorlog zijn.