BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Olav Kooij sprint naar tweede etappezege in Parijs-Nice, wakkere Evenepoel probeert even in finale

Parijs-NiceOlav Kooij heeft de vijfde etappe in Parijs-Nice gewonnen. De Nederlandse sprinter van Visma-Lease a Bike was na 193 kilometer sneller dan Pedersen en Ackermann. Victor Campenaerts kleurde de etappe, Remco Evenepoel kende geen problemen én roerde zich zelfs even in de finale.

9 reacties

  • Wim Van Kooten

    2 maanden geleden
    Wat een perfect sprintje van Kooij alweer! Visma blijft de overwinningen aaneenrijgen.
  • Chris Cools

    2 maanden geleden
    Komt te kort ? Voor wat ? Om de Tour te winnen? Dat kan. Erkomen er heel veel te kort om Evenepoel te evenaren of in zijn buurt te komen
  • Leon Mertens

    2 maanden geleden
    Remco komt tekort ...afwachten!!
  • stefaan lalonge

    2 maanden geleden
    Ik duim voor Remco maar gisteren heeft hij mij niet overtuigd. Hij kwam slechts de laatste honderden meters uit het wiel van Ilan. Had hij goed geweest dan was hij naar de twee vluchters toegereden. Als de rit zaterdag gereduceerd wordt is het zelfs mogelijk dat hij de eindoverwinning verspeeld heeft. Als ik vergelijk met Tadej of Jonas bergop dan moet hij nog veel verbeteren vooraleer een kans te maken in de Tour.
  • Peter John Vermeersch

    2 maanden geleden
    Ik hop uit de grond van mijn hart dat onze landgenoot Remco de koers naar de zon wint. Zoveel jaren later na de laatste Belgische overwinning in Paris Nice van de veel te vroeg gestorven FrankyBoy VDB!