Orgel Joke (74) haalt op één dag miljoen views met eigen versie van ‘Europapa’: “Op het podium staan achter Joost Klein? Tuurlijk”

Nederland is sinds enkele dagen in de ban van de inzending die het land stuurt naar het Eurovisiesongfestival in mei. Al enkele dagen verschijnen er op het internet tal van bewerkingen op Europapa van Joost Klein. En dus kon een eigen versie van Joke Meijer (74), bij onze noorderburen beter bekend als internetfenomeen Orgel Joke, niet achterblijven.

joro

LEES OOK.Kan Joost het Songfestival winnen met ‘Europapa’? Hij heeft alvast enkele troeven

Orgel Joke, die zoals haar naam doet vermoeden bekende hits op haar keyboard naspeelt, heeft zich nu ook gewaagd aan een bewerking van Europapa. Het filmpje dat ze plaatste op Instagram en TikTok werd binnen een dag al 1 miljoen keer bekeken.

Orgel Joke is al langer een fenomeen in Nederland en heeft het zelfs al geschopt tot op de podia van verschillende (grote) festivals. Één festival ontbreekt nog wel op haar wenslijstje: het Eurovisiesongfestival. “Ben je beschikbaar om op de achtergrond bij Joost Klein te staan in Stockholm?”, vroeg de reporter van de Nederlandse omroep WNL haar. Daar zegt ze allerminst nee tegen: “Tuurlijk, het is altijd leuk als je zoiets kan meemaken.” Nu afwachten of Joost Klein haar effectief zal vragen.

LEES OOK.Hakkende gebarentolk scoort met haar versie van ‘Europapa’ van Joost Klein

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER