Jake Paul en Mike Tyson vechten in juli tegen elkaar.
Volledig scherm
Jake Paul en Mike Tyson vechten in juli tegen elkaar. © Netflix

Straffe bokskamp in aantocht: legende Mike Tyson (57) stapt de ring in tegen 30 jaar jongere Jake Paul

Straffe bokskamp komende zomer. Niemand minder dan legende Mike Tyson (57) kruipt in juli in de ring tegen youtuber en professioneel bokser Jake Paul (27). De kamp gaat door in het American Football-stadion in Dallas en wordt live gestreamd op Netflix.

17 reacties

  • Ben Scharter

    2 maanden geleden
    Zelfs op die leeftijd is Mike Tyson levensgevaarlijk, je kan hem amper raken met zijn bobbin en weaven, je steekt een arm uit en je hebt er drie terug op je ribben en een hoek op uw tempel, "peekaboo" stijl. 19 jaar en wereldkampioen, bokst sinds zijn 13de, zijn dijen zijn nog altijd kolossaal waar hij mee danst als een ballerina. Fantastische gast buiten de ring maar de klik naar... is sneller dan het licht. Samen met Ali, de allergrootste heavy weights ooit, ongeevenaard.
  • Lies Books

    2 maanden geleden
    Waarom zou je, als Jake Paul zijnde, willen winnen van een man die 30 jaar ouder is? Daar valt toch geen eer te halen, of dat nu Tyson is of niet? Het zal dus wel puur en alleen om geld en publiciteit draaien.
  • Johan Praet

    2 maanden geleden
    Mike is 30 jaar ouder maar nog steeds in topvorm. Zal pijnlijk zijn voor Jake.
  • Sam Bedfort

    2 maanden geleden
    Professioneel boxer Jake Paul? Die man heeft tegen een novice boxer gebokst en hij is verloren. Voor de rest bokst hij tegen gepensioneerde worstelaars, mma-vechters en nu tegen een stokoude bokser.
  • Jean pierre Engelbrecht

    2 maanden geleden
    Tyson wint dit makkelijk.