‘The Big Bang Theory’ krijgt nieuwe spin-off over Georgie Cooper

Er komt nog een spin-off van de populaire sitcom The Big Bang Theory. Sinds 2017 kan je al kijken naar Young Sheldon over de jonge Sheldon Cooper, maar nu krijgt ook zijn oudere broer een eigen sitcom. Daarin zullen we Georgie Cooper (Montana Jordan) en zijn vriendin Mandy McAllister (Emily Osment) volgen.

Op dit moment wordt het zevende en laatste seizoen van Young Sheldon uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS. De laatste aflevering, waarin Jim Parsons en Mayim Bialik hun rollen als Sheldon en Amy nog eens zullen opnemen, staat gepland voor 16 mei 2024. Maar fans van The Big Bang Theory hoeven niet te treuren, want er is al een volgende spin-off aangekondigd.

Georgie en Mandy

De nieuwe spin-off wordt dus eigenlijk een spin-off van de The Big Bang Theory-spin-off Young Sheldon. Deze keer zullen we dus de oudere broer van Sheldon volgen. Die luistert naar de naam George Cooper (Montana Jordan), maar gaat door het leven als Georgie. In Young Sheldon maakten we al kennis met hem en zijn vriendin Mandy McAllister (Emily Osment). De nieuwe reeks zal het koppel tonen dat probeert om hun jonge gezin in goede banen te leiden in Texas.

De nieuwe serie zal gemaakt worden door hetzelfde team dat ook verantwoordelijk was voor The Big Bang Theory en Young Sheldon: Chuck Lorre, Steven Molaro en Steve Holland. “Van The Big Bang Theory tot Young Sheldon, is de wereld van de familie Cooper heel speciaal geworden voor ons”, klinkt het in een gedeeld statement van de drie. “We kijken ernaar uit om hun verhalen verder te vertellen door de ogen van Georgie en Mandy.”

Het zal opnieuw gaan om een komediereeks met afleveringen van ongeveer een halfuur. De reeks staat gepland om in het televisieseizoen van 2024-2025 te verschijnen op CBS. Aangezien we bij ons The Big Bang Theory en Young Sheldon kunnen zien op Netflix, zal ook deze reeks waarschijnlijk later ook beschikbaar zijn op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...