Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Via deze streamingdienst zie je ‘de volksjury’ binnenkort in preview

De (on)opgeloste misdaadverhalen van ‘de volksjury’ zijn binnenkort niet alleen te beluisteren als podcast, maar ook te bekijken. Laura Scheerlinck en de Hasseltse Silke Vandenbroeck zullen in preview speculeren over moord op het videoplatform Streamz.

Vanaf 20 maart zal het populaire duo Laura en Silke luisteraars nog dieper onderdompelen in de wereld van de ‘de volksjury’. “Door de podcast naar Streamz te brengen, versterken we de luisterervaring en voegen we meteen ook een extra dimensie toe voor de trouwe fans van de podcast”, klinkt het bij de Vlaamse streamingdienst.

© Jimmy Kets

De populaire podcast groeide de voorbije jaren uit tot een succesvol totaalconcept, met boeken en uitverkochte live zaalshows. “De podcast met beeld aanbieden is een logische volgende stap: de luisteraars noemen ons regelmatig hun besties, en die wil je toch het liefst heel dichtbij je hebben”, zeggen de vriendinnen enthousiast.

LEES OOK. Hasseltse Silke en Laura van ‘De volksjury’: “In zaak-Ronald Janssen willen we echt onze tanden zetten”

(LVDK)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer