Nu deal rond is: wanneer maakt Red Bull opwachting in peloton? “Nog voor de Tour nieuwe truitjes en fietsen voor BORA-hansgrohe”

Begin januari werd bekendgemaakt dat Red Bull meerderheidsaandeelhouder wordt van wielerformatie BORA-hansgrohe. En dat roept de vraag op: wanneer zien we de iconische rode stieren van de energiedrankproducent verschijnen in het peloton? Volgens Cyclingnews kunnen we nog voor de Tour de France komende zomer een nieuwe look verwachten bij het team van Ralph Denk.

Quinten Torfs
Bron: Cyclingnews

Red Bull zou in de zomer officieel titelsponsor worden van het World Tour-team en daar hoort een nieuwe look bij. Volgens Cyclingnews zitten er nieuwe truitjes en fietsen in de pijplijn bij de Duitse formatie, nu de samenwerking met het Oostenrijkse merk zo goed als afgerond is.

Wanneer Roglic en co voor het eerst hun nieuw materiaal zullen gebruiken, is nog niet duidelijk, maar de wielerwebsite meldt dat de rode stieren nog voor de Tour de France hun opwachting zullen maken, zodat Red Bull “maximale zichtbaarheid kan vergaren in de grootste wedstrijd van het seizoen”. Dit kadert in de ambitie van de energiedrankproducent om snel uit te groeien tot een van de grootste ploegen in het peloton.

Specialized is al druk in de weer om knalrode fietsen te voorzien, die de make-over compleet moeten maken. Ook kledingsponsor Sportful is al volop bezig een nieuw design, mét de gekende Red Bull-look, te ontwerpen richting de zomermaanden.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer