Zware agressie in bar, politie zoekt deze mensen

© Poltie

Een klant werd in februari van dit jaar aangevallen met een glas of fles in een bar in Bergen. De politie verspreidt nu de bewakingsbeelden om de dader en zijn gezelschap op te kunnen sporen.

Op vrijdag 17 februari 2017, omstreeks 21u30, gaat een groep mensen binnen in de bar Citizen Fox in de Rue de la Coupe in Mons. De bewakingscamera’s filmen de groep bij het binnenkomen. Het gezelschap bestaat uit 5 personen, 4 mannen en een vrouw.

Rond middernacht zit de zaak vol. Een klant staat in de file aan de bar om iets te bestellen en wordt herhaaldelijk gestoten en lastig gevallen door één van de leden van de groep achter hem. De klant draait zich voor de vierde keer om en vraagt of de man hiermee kan ophouden.

Het slachtoffer krijgt dan een slag met een glas of een fles en tast met zijn handen naar zijn gewond gezicht. De dader verlaat de bar onmiddellijk zonder te wachten op de rest van de groep. Zij vertrekken kort daarna.

Bekijk hier de bewakingsbeelden

(lees verder onder het filmpje)

Dit is de verdachte

De verdachte is ongeveer 25 jaar oud. Hij is slank en ongeveer 1m65 lang. Hij heeft een fijn gezicht, kort haar opgeschoren aan de zijkanten en een stoppelbaard. Hij droeg een wit T-shirt onder een korte vest en een donkere broek. Bij zijn aankomst in de bar was hij in gezelschap van 3 andere mannen en een vrouw, allemaal vermoedelijk tussen 25 en 30 jaar oud.

En dit zijn de mannen en vrouw die hem vergezelden

De eerste man is normaal gebouwd en ongeveer 1m65 lang. Hij heeft kort donker haar opgeschoren aan de zijkanten en een baard. Hij droeg een bodywarmer met een kap, een zwarte broek en witte baskets.

De tweede man is struis gebouwd en ongeveer 1m80 lang. Hij heeft kort haar en beginnende voorhoofdskaalheid. Hij heeft ook een baard. Deze man droeg een lichtkleurig T-shirt en een donkere jeansbroek, een donkere vest zonder mouwen met een oranje opschrift op de rug ter hoogte van de rechter schouder.

De derde man is ongeveer 1m70 en heeft een struis en gedrongen postuur. Hij heeft kort haar en een baard. Hij droeg een donsjas met een kap, een lichtkleurig hemd en een blauwe jeans.

De vrouw in het gezelschap is slank en ongeveer 1m70 lang. Ze heeft lang haar en die avond droeg ze zwarte kleren.

Helemaal onderaan dit artikel kan u nog meer beelden van de groep bekijken.

Oproep van de politie

Kent u deze mensen of hebt u andere nuttige informatie met betrekking tot de feiten, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 en via opsporingen@police.belgium.eu

© Politie

© Politie

© Politie

© Politie

© Politie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen