© rr

Victor Campenaerts rijdt anonieme tijdrit maar werkt zich wel in de kijker met apart datingverzoek

De Antwerpenaar Victor Campenaerts heeft zich dinsdagmiddag in de kijker gereden in de tiende van de Giro, een tijdrit tussen Foligno en Montefalco. Dat deed hij niet zozeer met zijn povere tijd, maar wel door een mysterieuze boodschap op zijn borstkas die hij aan de finishlijn toonde aan de wereld.

joro

De 25-jarige Campenaerts staat bekend als een sterk tijdrijder, maar dat talent kon hij dinsdag niet tentoonspreiden. De renner van LottoNL - Jumbo kreeg de orders om het rustig aan te doen, om voldoende energie over te houden om zijn kopman Steven Kruijswijk in het verdere verloop van de Giro goed te kunnen bijstaan.

Victor Campenaerts deed wat hem werd gevraagd en legde de tijdrit aan een trainingstempo af, om te finishen op minuten van de besten.

De tijdrit van Campenaerts zal wél herinnerd omwille van zijn opmerkelijke finish. Aan de meet ritste hij zijn shirt open en kreeg de tv-kijker de op zijn borst geschreven boodschap te lezen: ‘Carlien daten?’

Hebben de lentekriebels ook de Antwerpse wielrenner te pakken? “Ik wil niet zeggen wie Carlien is. Ze zal zelf wel weten dat het over haar gaat”, reageerde vrijgezel Campenaerts achteraf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wielrennen