McDonald’s brengt in Japan drie parfums uit met geuren uit het restaurant, waaronder één die “naar frietjes ruikt”

Fastfoodketen McDonald’s pakt in Japan uit met een opvallende stunt. Het gaat parfum verkopen, met drie verschillende geuren uit het restaurant.

gjs

Toch maar even de datum gecontroleerd toen we de tweet van McDonald’s Japan zagen. Neen, het is vandaag niet 1 april, en de fastfoodketen brengt dus wel degelijk drie parfums op de markt. “We hebben een parfum gemaakt dat naar frietjes ruikt”, staat bij de foto van de drie flesjes. En het gaat wel degelijk om het officiële account van de fastfoodketen in Japan. Bovendien zijn de Japanse vestigingen de voorbije jaren al meermaals gebruikt om te testen of bepaalde gadgets en items zouden aanslaan. De geurkaarsen van vier jaar geleden bijvoorbeeld.

Meer duidelijkheid dan wat in de tweet en op de foto staat, is er nog niet. Wanneer de parfums op de markt komen en hoeveel ze gaan kosten, weten we dus niet. Wel geweten is dat ze onder meer zullen geuren naar zeewierzout en knoflook en zwarte peper. In andere landen geeft de keten voorlopig te kennen dat het geen plannen in die richting heeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer