ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Opnieuw masterclass van Verstappen, Pérez zorgt voor één-tweetje Red Bull

Na het perfecte weekend in Bahrein heeft Max Verstappen ook in Saoedi-Arabië een masterclass afgegeven. Na een vroege safety car stelde de Nederlander razendsnel orde op zaken, waarna de overwinning nooit meer in gevaar kwam. Red Bull was in Jeddah sowieso een klasse apart, want ook teamgenoot Sergio Pérez eindigde op P2 ver voor de concurrenten. Charles Leclerc maakt het podium compleet.

10 reacties

  • Marko Decandt

    1 maand geleden
    Kan je dit seizoen nog altijd zeggen dat het enkel en alleen aan Verstappen ligt? Tot nu toe Perez steeds 2de. Hij komt zelf niet eens van de 2de plaats bij de start, wat vorig jaar Perez meestal niet lukte om vanuit een verdere positie toch nog 2de worden. De wagen is dit jaar nog sterker geworden dan vorig jaar. Ik denk dat het heel goed mogelijk zal zijn om alle races te winnen, ook Singapore deze keer.
  • marc vandecauter

    2 maanden geleden
    Jef Lois als Verstappen niet had gewonnen dan had perez gewonnen ook een redbull dacht ik en inderdaad de redbulls zijn niet de snelste wagens maar de minst trage.
  • Ria Adams

    2 maanden geleden
    In formule 1 maakt de bolide 95% de uitslag uit en 5% de piloot.
  • Benny De Nayer

    2 maanden geleden
    Neen Paul.. In de eindstand zijn de 5 sec stead er bijgeteld. In de race eindigde perez op 8sec van verstappen
  • Nicolas Charpentier

    2 maanden geleden
    Weeral een dominante race overwinning van Mad Max Verstappen ( nr56 ) en ook een 1-2 podium met Perez. Wat een prachtig sterk team is Red Bull Honda. ook een heel mooi resultaat van de rookie piloot oliver Bauman bij Ferrari. 1ste race in de F1. juist 1 vrije training, kwalificatie en race gereden zonder een fout te maken op dit moeilijk circuit