© VTM

Hasseltse Sofie haalt het in The voice: “Dacht dat ik hier voor het laatst zou staan”

Hasselt -

Zelf vond ze de stem van haar tegenstander supergoed passen bij hun nummer. Sofie Ertryckx dacht dan ook dat Elmo Van Thielen hun battle in The voice van Vlaanderen zou winnen. Maar coach Jan koos toch voor de Hasseltse.

Maniac van Awolnation. Volgens Jan Paternoster is het zo’n grote hit waardoor de meesten denken dat ie makkelijk mee te zingen is. Maar het snelle tempo volgen, vraag toch de nodige focus. Terwijl Sofie Ertryckx daar tijdens de repetities iets meer moeite mee had, liep haar tegenstander Elmo Van Thielen tijdens de battle iets te hard van stapel. Dat was ook de coaches niet ontgaan. Natalia koos na het muzikale duel voor de Hasseltse zangeres, terwijl Mathieu Terryn een persoonlijke voorkeur uitsprak voor de Antwerpenaar. “Het was zeker niet jullie allerbeste keer ooit. Op sommige momenten wel, op andere hebben jullie een steekske laten vallen”, oordeelde hun coach Jan, waarna hij Sofie aanduidde als winnaar. “Op het moment zelf, daar op dat podium, heeft zij alles gedaan wat ik haar gevraagd heb. En alleen al daarvoor verdient ze het om naar die volgende ronde te gaan”, verklaarde hij zijn keuze.

© vtm

“Nu dacht ik echt dat het de laatste keer ging zijn dat ik hier zou staan”, grijnsde Sofie achteraf. “Ik had echt het gevoel dat Elmo zou winnen, maar ik ben wel keiblij.”(nco)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer