Photo News
Volledig scherm
© Photo News

PROMOJAGERS SUPERTIP. MediaMarkt organiseert voor het eerst in twee jaar nog eens btw-actie: “En er wordt gratis aan huis geleverd”

Elektronicaketen MediaMarkt organiseert voor het eerst sinds oktober 2022 weer de populaire actie ‘BTW? Weg Ermee!’. “Nog tot en met zondag 10 maart hoef je bij een aankoop vanaf 100 euro geen btw te betalen, wat neerkomt op een korting van 17,36 procent”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse tip van maakt voor lezers van HLN.

13 reacties

  • Guido Parker

    2 maanden geleden
    Promo's zijn de grootste leugens bij alle winkels.
  • jean luc jorissen

    2 maanden geleden
    Ben er geweest voor een nieuwe tv het model in de winkel hadden ze niet in voorraad verkoper zei dat we het maar moesten zoeken op de site.Gevraagd om het te leveren en te installeren.Leverancier belde aan heb hem geholpen het in de lift te zetten en naarboven te brengen ,vroeg hem om het toestel aan te sluiten en zei me dat hij even moest gaan bellen. Beneden stapte hij in zijn bestelwagen en vertrok . Nooit nog iets van bij media markt
  • Gilbert Van den Berghe

    2 maanden geleden
    Prijzen schommelen vaak is onzin, dat is wat werknemers opgedragen is te zeggen als iemand een bemerking geeft over wisselende prijzen. Mediamarkt is de 'beste' als het gaat over misleidende reclameacties, sorry voor wie dit niet opmerkt. In het verleden ook steeds prijzen vergeleken alvorens ergens te kopen en uiterst zelden ( zo iets van 1 % à 2 %) was mediamarkt de goedkoopste. En inderdaad meestal zijn hun prijzen eerst de hoogte ingegaan als ze iets in een promotie zetten. Altijd oppassen
  • Ronny Dekimpe

    2 maanden geleden
    Ik wou een verjaardagsgeschenk kopen voor iemand. Dus even naar Mediamarkt het product vergeleken met andere sites en via Google. Op nog geen twee minuten het identieke product verzonden aan nog een veel goedkopere prijs. Dus kortom: misleidende reclame. Laat je niet vangen.
  • Rudy Praet

    2 maanden geleden
    Achter 2 seconden goedkoper gevonden!!