Elise Bundervoet, links met de cast van 'Buiten de zone', Bart De Pauw, Danny Timmermans, Mathias Sercu en Reinhilde van Driel.
Volledig scherm
PREMIUM
Elise Bundervoet, links met de cast van 'Buiten de zone', Bart De Pauw, Danny Timmermans, Mathias Sercu en Reinhilde van Driel. © KIPPA / Kristof Ghyselinck

‘Milo’-actrice Elise Bundervoet brak door in ‘Buiten de zone’: “Zo’n goeie reeks kan je toch niet zomaar verbannen?”

TVDertig jaar na haar tv-debuut in ‘Buiten de zone’ domineert Elise Bundervoet (53) opnieuw het kleine scherm. In telenovelle ‘Milo’ is ze van maandag tot en met donderdag te zien als de hulpvaardige Nora. Hoe het is om samen te werken met hoofdrolspeelster Camille (22) vertelt de actrice in dit interview. Verder verklapt ze waarom ze jarenlang van het scherm verdween en blikt ze terug op de serie die haar lanceerde. “Ik zal Bart De Pauw nooit in de steek laten.”

7 reacties

  • Johan Dupont

    2 maanden geleden
    Een dame die met haar twee voeten op de grond staat!
  • Peggie Van Audenhove

    2 maanden geleden
    Ik vind ook dat Bart De Pauw veel te zwaar is gestraft en dat er brandhout werd gemaakt in en door de media lang voor enige vorm van proces of bewijs van (on)schuld. Sinds dan is de trend jammer genoeg gezet. De programma's die hij heeft gemaakt zijn stuk voor stuk meesterwerken en zijn onterecht v
  • Mario DE CAERLE

    2 maanden geleden
    Top actrice: ik geloof dat ze is wat ze speelt. Je gelooft niet hoe ik opsprong en stond te juichen toen ik Nora plots in de cafetaria zag.
  • Alain Van ranst

    2 maanden geleden
    Top madam. Fijn dat ze De Pauw blijft steunen!
  • Severine Degreef

    2 maanden geleden
    Gelukkig hebben we de VHS-banden nog. ;-)