Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Thinkstock

Nederlandse opa daagt Belgisch gokbedrijf voor de rechter nadat kleinzoon (17) meer dan een half miljoen euro vergokt

Een 77-jarige Nederlandse man heeft het Belgisch gokbedrijf Bingoal aangeklaagd omdat zijn 17-jarige kleinzoon in twee maanden tijd meer dan 162.000 euro van zijn spaarrekening heeft vergokt. Ondanks de minderjarigheid van de kleinzoon greep het gokbedrijf niet in, wat resulteerde in totale verliezen van meer dan een half miljoen euro bij achttien verschillende aanbieders.

34 reacties

  • An Schellekens

    2 maanden geleden
    Als een zeventienjarige de systemen van Bingoal kan bypassen, door gewoon gebruik te maken van een kopie van een bankpas/identiteitskaart dan is Bingoal veel te laks. Ze hebben nochthans de middelen om dit echt toe te timmeren met behulp van selfie + id kaart.
  • Pepe Basura

    2 maanden geleden
    Wat er ook van zij, het wordt hoog tijd dat justitie zich eens buigt over die gokhallen. Pure geldwasserijen, bijverdiensten voor grote criminelen en onguur volk in die hallen. Succes verzekerd bij de doorlichting.
  • Henri Eerens

    2 maanden geleden
    Lijkt een beetje op een luxeprobleem
  • Jean-Claude Van Meirhaeghe

    2 maanden geleden
    dat is nu het probleem te alles te digitaliseren,de overheid heeft niet liever en de kleine man is de dupe,het is aan ons om te bepalen welke site de minderjarigen mogen bekijken en zet de overige op slot dat kan de hoekmaatschappij treft geen schuld,ze zien niet wie achter het scherm zit
  • Harry Vermeulen

    2 maanden geleden
    En niemand van die familie merkte iets ???? klinkt niet echt geloofwaardig.