Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © VTM / Photo News

“Het is zeker niet over”: Remco Evenepoel voert nog wat in z’n schild voor slotdag Parijs-Nice

Remco Evenepoel (24) weigert de eindwinst in Parijs-Nice al uit z’n hoofd te zetten. Na de ingekorte koninginnenrit volgt onze landgenoot op 36 seconden van leider Brandon McNulty. “Maar Matteo Jorgenson is voor mij op dit moment de topfavoriet voor de eindzege. Het wordt zaak om hem morgen te lossen”, aldus Evenepoel.

51 reacties

  • Geert Degezelle

    2 maanden geleden
    Meneer Lois: Ik wacht na 5 jaar met veel geduld op de Belg die jij ons zal tonen die beter is dan Remco Evenepoel in het huidige peloton. Er is NIEMAND, maar dan ook NIEMAND die zo'n palmares in 5 seizoenen heeft bijeen gefietst in de afgelopen 40 jaar Belgische wielergeschiedenis. Als hij nog 10 jaar aan de top blijft meedoen, zal uitkijken naar een andere sport misschien beter zijn voor de gezondheid.
  • jozef heylen

    2 maanden geleden
    proficiat remco & nog maar is het bewijs met straten voorspong de beste belgische renner
  • Marcel De Maesschalck

    2 maanden geleden
    Rik Capelle : je slaat de nagel op de kop. Jumbo is er al langer voor gekend om een ploeg van Zoetemelkjes te zijn, de grootste wieltjeszuiger aller tijden. Had Roglic twee dagen geleden een klein beetje meegereden in de achtervolging hadden ze de vluchters ingehaald , maar ja, hij komt ook uit dat jumbo ploegje. Spijtig voor Wout dat hij daar nog deel van uitmaakt.
  • André Van der Poorten

    2 maanden geleden
    Een geweldig renner , maar tegenwoordig is zijn uitleg sterker dan zijn benen . We zien wel .
  • Jef Lois

    2 maanden geleden
    "Evenepoel voert nog wat in z’n schild" heeft hij dat deze week nogal eens gezegd? Maar aan de meet is er niks van te zien en in de beklimming krijgt hij er niemand afgereden.