Hilde Crevits en Bart De Wever.
Volledig scherm
Hilde Crevits en Bart De Wever. © BELGA / Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Crevits haalt uit naar De Wever: “Je voelt aan alles dat hij weer Calimero gaat spelen”

Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) heeft in een interview met ‘De Zondag’ uitgehaald naar N-VA-voorzitter Bart De Wever. Ze vindt het niet kunnen dat hij de Vlaamse regeringsvorming na de verkiezingen wil koppelen aan de federale. “Ik begrijp hem echt niet en ik heb hem dat ook persoonlijk laten weten”, zegt ze. “En dan die dreigementen (dat CD&V en Open Vld “kopje-onder” moeten, red.). Je voelt aan alles dat hij weer Calimero gaat spelen. Dat is typisch De Wever.”

206 reacties

  • Geert Van Daele

    2 maanden geleden
    De verkiezingen in het vooruitzicht : de politieke spelletjes zijn goed bezig. Ze zijn er maar al te graag bij !!
  • Wesley Kenis

    2 maanden geleden
    En wanneer heeft de CDNV voor het laatste een dossier CORRECT behandeld?? Juist ja we zullen de lijst met schandalen maar verzwijgen zeker. Cdnv is verleden tijd en dat voelen ze!!!
  • Bruno Dhondt

    2 maanden geleden
    Die Calimero rol heeft BDW juist van CD&V geleerd… weet je nog wel… Kris Peeters ? De Sky is the limit: van Unizo tot Euro…
  • marcel mampaey

    2 maanden geleden
    MVR Crevits nooit aan gedacht dat Bart de Wever nog altijd op nr 1 staat in de peiling. Die man is wijs genoeg om Vlaanderen te vertegenwoordigen. Dat kan men van cd&v niet zeggen geen een van hun eisen in de federale is uitgekomen. En plat op de buik voor de PS en Ecolo.
  • Karel Van Beeck

    2 maanden geleden
    Hetgeen De Wever wel gelukt is dat er veel geld naar Antwerpen is gevloeid. Zelfs van de Vlaamse regering. Zo heeft Antwerpen zijn schulden kunnen vereffenen met dank aan alle Vlamingen. Het is dus niet alleen Wallonië dat geld ontvangt.