© Play4

Zonhovense Ronahi moet Big Brother verlaten: “Mooiste acht weken gehad”

Zonhoven -

Big Brother zal dit seizoen niet gewonnen worden door een Limburger. Zaterdagavond moest de laatste bewoner uit onze provincie het huis verlaten. Ronahi Coksayilir (28) uit Zonhoven kreeg minder stemmen dan Tyron en Alice.

“Heel jammer, maar ik heb echt de mooiste acht weken gehad met de mooiste mensen rondom mij”, klonk het bij Ronahi Coksayilir toen ze zaterdagavond Big Brother moest verlaten. De Zonhovense werd donderdag voor het eerst genomineerd en die nominatie bleek meteen fataal. Ze kreeg minder stemmen dan Tyron en Alice. Maar daar was bij haar exit niets van te merken. Ze was de vrolijkheid zelve. “Ik heb mijn droom mogen waarmaken.”

© play4

“Ik ga iedereen missen, maar Tyron, Randy en Dilano toch het meest. Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart. Het zijn echt broers geworden, en ik heb er al drie. Ze hebben me goed verzorgd, ik heb gelachen met hen. En net zoals mijn echte broers mij uitmaken, deden zij dat ook. En ik hen ook. Ik was echt one of the guys”, vertelde ze in de live-uitzending.

LEES OOK. Big Brother-kandidate Ronahi kwam als vluchteling in Limburg terecht: “Dan word je automatisch snel volwassen”

“Het mooiste aan het Big Brother-avontuur? Dat ik echt mezelf mocht zijn. Dat vond ik heel belangrijk. En dat ik echte connecties heb gemaakt. Ik vond elk klein ding heel leuk.” (nco)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer