Topadviseur Marko, Verstappen en teambaas Horner na de winst van de Nederlander in Jeddah.
Volledig scherm
Topadviseur Marko, Verstappen en teambaas Horner na de winst van de Nederlander in Jeddah. © Photo News

Geen schorsing voor Helmut Marko, maar drijft nieuwe episode in Horner-saga Verstappen nog meer in de armen van Mercedes?

Topadviseur Helmut Marko van formule 1-team Red Bull wordt niet geschorst door zijn werkgever, het team van wereldkampioen Max Verstappen. Dat was volgens hem de uitkomst van een ‘goed gesprek’ met topman Oliver Mintzlaff. Hoe dan ook roept die nieuwe episode vragen op en lijkt het Max Verstappen alweer wat dichter bij een sensationele transfer te brengen.

10 reacties

  • Marko Decandt

    2 maanden geleden
    Man man man, wat lees ik hier weer. Max wordt ook in de Mercedes kampioen, Max is mede verantwoordelijk dat de Red Bull zo sterk is. Ja want Max heeft masters in Aerodynamica, techniek, motorkunde, electromechanica,... Het is niet omdat je de wagen wat kan afstellen, dat je even een volledige wagen in elkaar kan steken hoor. Red Bull heeft de beste wagen dankzij heel het team dat er achter zit en Max hoort daar niet bij, hij rijdt enkel met deze superwagen.
  • Felix Visser

    2 maanden geleden
    Denk maar dat de pers mensen alles snappen en weten , Max zal echt niet een snelle wagen waar hij wereldkampioen gaat worden inruilen voor het Mercedes team wat geen fatsoenlijke F1 auto meer kan bouwen waar Max wereldkampioen kan worden .
  • Bert De Bruin

    2 maanden geleden
    Niemand weet de details van heel dit gebeuren dus hoe kan men hier dan over iemand beoordelen laat staan veroordelen. De roddelpers doet zijn intrede in de F1?
  • Ben Scharter

    2 maanden geleden
    Dat RB zo'n goede wagen is, is mede dankzij Max, iedereen vergeet dat ie zelf z'n carts technisch verzorgde onder leiding van zijn vader Jos. Zeer sterke basis techniek en achtergrond en zo kan hij met de ingenieurs van het team goed de problemen die iedere wagen heeft tot een minimum herleiden en uiteraard met zijn talent het maximum eruithalen. Geen enkel ander team kan Max bieden wat RB altijd zal bieden hetzij een nieuwe uitdaging.
  • Lucien Mertens

    2 maanden geleden
    Dit is een georkestreerde aanval op de RB renstal zélf, en dat weet Max maar al te goed. Nuchter als ie is gaat hij daarom zeker niet verkassen naar een andere ploeg.