Jenske (zwart topje) en Marie (grijs topje).
Volledig scherm
PREMIUM
Jenske (zwart topje) en Marie (grijs topje). © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Lesbische koppels hebben de beste seks? Marie (23) en Jenske (22) getuigen: “Het is een cliché dat het tussen vrouwen altijd zacht en lief is”

“Heterostellen moeten een voorbeeld nemen aan lesbiennes. Op alle vlakken scoort hun intieme leven hoger.” Zo stond het vorige week in de NINA-column van Goedele Liekens. Omdat we leven om te leren, wilden we die tip toch eens aftoetsen bij een koppel. Marie (23) en Jenske (22) getuigen: “Wij zijn inderdaad creatiever. Maar dat geeft bij sommige vrouwen ook druk.”

12 reacties

  • jul lemmens

    2 maanden geleden
    zalig dat ze heerlijke of beste sex hebben,maar is dat niet bij ieder koppel dat nog jong en pril is,,en iedereen geniet op zijn eigen manier de ene zachte tedere sex de andere wat wildere.wat een vaststelling is dit weer als er onderzoeken worden gedaan doe ze dan eens goed
  • Rudy Peeters

    2 maanden geleden
    Is er ook al eens een gelijkaardige studie geweest over lesbische koppels die al 10 15 jaar samen zijn ?
  • Raymond Van Dooren

    2 maanden geleden
    Gewoon super fijn dat beide dames elkaar gevonden hebben en samen genieten van het leven zonder taboes en in alle openheid naar elkaar en de wereld
  • Johan Meulenbergs

    2 maanden geleden
    Kan ik begrijpen .. maar een ander onderzoek zegt dat zulke koppels ook het snelste weer scheiden. Voor de rest .. veel geluk.
  • Hilde Weymeersch

    2 maanden geleden
    Ik heb niets tegen lebische koppels. Maar of dat nu de beste seks is.