© fvv

Echtgenoot Margriet Hermans over begin van hun relatie: “Iemand uit haar entourage was jaloers, mijn bloemen kwamen nooit bij haar terecht”

Frank, de echtgenoot van Margriet Hermans, werd in het begin van hun relatie geboycot door mensen uit de omgeving van Margriet: zijn boeketten kwamen maar niet bij haar terecht.

“Frank was een fan. Niet zozeer van mijn muziek, maar van mij”, vertelt Margriet in Dag Allemaal. “Hij had al een paar keer geprobeerd om mij een boeket bloemen te overhandigen, maar die raakten nooit tot bij mij.”

Frank licht toe: “Dat waren dure boeketten, maar ik zag er altijd een andere vent mee weglopen!Achteraf kwam ik te weten hoe dat kwam: iemand in Margriets entourage was jaloers en zorgde dat die bloemen niet bij haar kwamen.”

LEES OOK. Margriet Hermans viert zeventigste verjaardag met dochter Celien op het podium: “Mijn geest is nog altijd ontembaar, maar mijn lijf niet meer”

Maar Frank gaf niet op. Hij bleef naar Margriets optredens gaan. “Tijdens een optreden op de zeedijk in Mariakerke zag ik ineens een man in het publiek staan met een heel leuk hondje, een bostonterriër. Toen ik met mijn ogen de leiband volgde, kwam ik bij Frank uit. Na het optreden kwam hij naar mij toe en vroeg hij mij mee uit eten”, vertelt Margriet.

Pas later is dat etentje doorgegaan. “We hebben eerst een lang gesprek gevoerd. Opnieuw nodigde Frank mij uit om iets te gaan eten, en toen zei ik ja.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER