© Boer zkt vrouw

Bocholtse Sanne uit ‘Boer zkt vrouw’ over haar stukgelopen relatie: “Ik had niet door dat het nog zo diep zat”

Sanne, de veeboerin uit het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’, staat na een lange relatie weer open voor de liefde. Al is de pijn nog niet helemaal weg.

In het weekblad Dag Allemaal vertelt Boer zkt vrouw-vrijgezelle Sanne over haar vroeger liefdesleven. “Wij waren 5,5 jaar samen en ik was ervan overtuigd dat het voor altijd was. Als ‘t dan misloopt, komt dat hard aan. Ik heb er enorm van afgezien, die pijn wil ik nooit meer ervaren.”

Sanne legt ook uit wat er is misgegaan met die vorige relatie: “Voor alle duidelijkheid: er was geen sprake van bedrog. Wij hadden allebei een eigen landbouwbedrijf, maar hij kwam uit liefde bij mij wonen. Misschien heb ik hem daarin iets te veel gepusht. Dat neem ik mee naar mijn volgende relatie: ik moet beter leren communiceren. Maar mijn bedrijf is mijn alles, ik wil en zal hier niet vertrekken, ook niet voor de liefde.”

© Boer zkt vrouw

Sanne zegt dat de pijn over die breuk nog niet helemaal weg is. Zo voelde ze zich toen ze mannen haar erf zag opstappen: “Ik wilde me voor die mannen openstellen, maar ik besefte plots dat ik daar toch niet helemaal klaar voor bleek te zijn. Ik doe graag alles stap voor stap. Toen die mannen daar plots voor mijn neus stonden, ging het me allemaal even te snel. Ik schrok eerlijk gezegd van mezelf, ik had niet door dat het nog zo diep zat.”

Acht jaar is Sanne ondertussen alleen. “Ik heb mij de afgelopen jaren volledig op het bedrijf gestort. Zo hebben we drie jaar geleden nog een nieuwe stal gebouwd. Hard werken om mijn zorgen te vergeten, dat zit er misschien wel achter, ja.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer