© BELGA

“Ik had wat wijn op en wilde geen 32 meer zijn”: Jennifer Heylen past zelf Wikipedia-pagina aan

Jennifer Heylen is 32. Maar volgens haar Wikipediapagina is ze er maar 27. “In een zatte bui heb ik mijn geboortedatum aangepast.”

Jennifer Heylen deed haar bekentenis in de Podcast De tien meest gegoogelde vragen over. Daarin ondervragen Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe BV’s aan de hand van vragen die vaak over hen worden gegoogeld.

Een vaak weerkerende Jennifer Heylen-vraag is: “Hoe oud is die eigenlijk?” Daar bestaat terecht verwarring over. Jennifer Heylen is 32, maar volgens haar Wikipedia-pagina is ze 27. Wat is het nu?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de podcast zegt Heylen eerst nog dat ze vaak klaagt over haar leeftijd en dat haar vriendinnen – voor de grap – haar leeftijd op Wikipedia hebben aangepast.

Maar dan corrigeert Heylen zichzelf en bekent: “Ik heb gelogen. Ik heb dat zelf aangepast op een zatte avond. Ik zat op het terras en ik had wat wijn op en wilde dus geen 32 jaar meer zijn. Ik wilde iets geloofwaardigs pakken, dus veranderde ik mijn geboortejaar van 1991 naar 1996.”

Hoe oud is Jennifer Heylen: het zou zomaar een vraag kunnen zijn in De Slimste Mens, waar ze vast jurylid is.© GoPlay

De Loslopend wild-actrice vindt dat de grap nu lang genoeg heeft geduurd en deed in de podcast een oproep. “Kan iemand dat terug aanpassen? Ik vind niet meer hoe dat moet.”

Er is snel gereageerd, want Wikipedia schrijft ondertussen weer: “Jennifer Heylen (Elsene, 1991) is een Belgische actrice en presentatrice.”  (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer