Lennart De Bolle (foto) runt samen met zijn vader Patrick de afhaalzaak Urban Foods in Beringen.© Zahra Boufker

Pas geopend: nieuwe Beringse afhaalzaak brengt Amerikaans en Mexicaans streetfood naar Limburg

Beringen -

Na jarenlange horeca-ervaring is Urban Foods van Lennart en Patrick De Bolle geboren uit een passie voor kwalitatief, lekker eten én een liefde voor Amerikaans en Mexicaans streetfood.

Zahra Boufker

Op de menukaart van Urban Foods staat een verzameling van speciale burgers, heerlijke spareribs, taco’s, nacho’s en burrito’s. “In Beringen starten we als een Amerikaanse en Mexicaanse streetfoodfrituur, waar enkel takeaway en bezorging mogelijk zijn”, legt zaakvoerder Lennart De Bolle uit. “Ook kunnen er broodjes worden afgehaald of besteld. Daarnaast doen we ook catering voor alle feesten, groot en klein.” De kaart van de zaak is voortdurend in verandering. “We werken altijd aan nieuwe gerechten, opdat we onze klanten kunnen blijven verrassend en vernieuwend blijven.”

Urban Foods heeft een gevarieerd menu aan afhaal- en bezorgbestellingen. De zaak heeft een frisse en moderne uitstraling, die ook weerspiegeld wordt in hun huisstijl en gerechten. Het is de perfecte bestemming voor liefhebbers van Amerikaans en Mexicaans streetfood in Beringen.

Opvallend is dat de Beringse zaak volledig cashloos werkt. “Alles wordt besteld via onze app, die ook dienst doet als klantenkaart”, legt de zaakvoerder uit. “In noodgevallen hebben we een iPad als kassa, waar klanten met een QR-code via hun bankapp kunnen betalen.”

© Urban Foods

Urban Foods, Nijverheidsstraat 33 in Beringen. Open: ma en di enkel op bestelling, wo t.e.m. vrij 10-13 uur en 17-21 uur, za en zo 17-21 uur. Info: info@urbanfoodfactory.be, 011/60.21.03 en https://urbanfoodfactory.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer