Martien en Erica Meiland zetten huis na drie jaar te koop: “Het is te druk, elke dag staan er mensen voor de deur”

Martien Meiland laat via Instagram weten dat hij en Erica hun huis in Noordwijk in de etalage hebben gezet. “Inderdaad, ons heerlijke huis!”, schrijft de eerstgenoemde bij een foto van een woningadvertentie.

De Meilandjes kochten het vrijstaande pand eind 2021. Landhuis Duinwijk, gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout, had destijds een vraagprijs van 1,7 miljoen euro. Verder heeft het een rieten dak, 2.108 vierkante meter aan eigen grond en ligt het vlakbij het strand, de duinen en het centrum.

Verder heeft het een rieten dak, 2.108 vierkante meter aan eigen grond en ligt het vlakbij het strand, de duinen en het centrum.

Ze kochten de woning omdat ze bij hun vorige adres te veel last hadden van fans aan de deur. “Dit huis is gewoon te druk. Elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan”, zei Martien Meiland daar eerder al eens over. Hoeveel het huis nu moet gaan kosten, is nog niet bekend. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(red)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER