Fietsster zwaargewond bij aanrijding met auto: dokter die toevallig passeerde dient eerste hulp toe

Sint-Niklaas fietsster zwaargewond.© Het Nieuwsblad

Belsele -

In Belsele is woensdagnamiddag een fietsster zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Ze reed in tegengestelde richting op het fietspad en week om nog onbekende reden van het fietspad af en kwam frontaal in aanrijding met een auto.

Het ongeval gebeurde op de Lokerse Baan ter hoogte van het kruispunt met Belseledorp. De hulpdiensten werden rond 16 uur opgeroepen voor een zwaar ongeval waarbij een fietsster betrokken was. De vrouw kwam van Duizend Appels en reed richting Sint-Niklaas aan de verkeerde kant van de weg. (Lees verder onder de foto)

© ypw

Plots week ze van het fietspad en maakte naar verluidt aanstalten om de baan over te steken. Een personenwagen die uit de richting van Sint-Niklaas kwam, kon de fietsster niet meer ontwijken en het kwam tot een frontale botsing. De vrouw werd opgeschept en kwam op de rijbaan terecht. Een dokter die toevallig passeerde, verleende het slachtoffer de eerste hulp waarna ze met zware, maar niet levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De bestuurster van de auto raakte niet gewond maar verkeerde wel in shock. Het ongeval zorgde tijdelijk voor verkeershinder.

© ypw

 (P V H)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen