© Instagram/AFP

‘Magic Mike’-actrice Olivia Munn liet beide borsten amputeren na kankerdiagnose

Olivia Munn heeft haar beide borsten laten amputeren als gevolg van een kankerdiagnose. De ziekte werd begin april van vorig jaar vastgesteld. Dat meldt de Amerikaanse actrice, bekend voor haar rollen in onder meer Magic Mike, Iron Man 2 and X-Men: Apocalypse, op Instagram.

“Ik hoop dat door dit te delen het anderen helpt om troost, inspiratie en steun te vinden op hun eigen reis”, schrijft de actrice bij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed.

In de afgelopen tien maanden heeft ze vier operaties ondergaan, waaronder dus een dubbele borstamputatie. “Ik heb de diagnose, de zorgen en het herstel geheim gehouden. Ik moest eerst de moeilijkste dingen verwerken voordat ik ze kon delen”, aldus Munn.

Verder spreekt ze ook haar dank uit voor haar partner, stand-upcomedian en acteur John Mulaney. “Omdat hij er voor mij was tijdens alle operaties en foto’s van onze Malcolm neerzette, zodat dit het eerste was wat ik zag als ik mijn ogen opende.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(WVB)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER