© REUTERS

Moet Romelu Lukaku afzeggen voor de Rode Duivels? Spits staat even aan de kant met heupprobleem en mist Europa League-clash

Romelu Lukaku mist de achtste finales van de Europa League die AS Roma donderdag in Brighton speelt vanwege een “heupprobleem”. Dat maakte zijn coach Daniele De Rossi woensdag bekend.

Jens Jacobs
Bron: BELGA

Als AS Roma zich wil plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, zal het dat zonder Romalu Lukaku moeten doen. De spits staat even aan de kant met een heupprobleem en reisde niet mee af met de Romeinen naar Engeland. AS Roma staat al met één been in de volgende ronde van de Europa League. Het won de heenwedstrijd in Rome met duidelijke 4-0 cijfers. Lukaku tekende voor de tweede treffer van de avond.

“Lukaku reisde niet met ons mee vanwege een heupprobleem dat al een paar maanden systematisch terugkeert”, aldus De Rossi bij Sky Sport Italia. “De behandeling die hij krijgt betekent dat hij een paar dagen afwezig zal zijn, we zullen zien hoe het zich ontwikkelt. Er is mij verteld dat het een probleem is dat binnen een paar dagen kan worden opgelost, maar zeker ben ik niet. De heup is de enige plek waar ik tijdens mijn carrière nog nooit geblesseerd ben geweest, ik ben geen expert.”

Het is nog afwachten of Big Rom op tijd fit geraakt voor de oefencampagne van de Rode Duivels. Bondscoach Domenico Tedesco maakt donderdag zijn selectie bekend voor de twee vriendschappelijke wedstrijden die België speelt in Ierland (23 maart) en Engeland (26 maart).

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer