‘The Voice van Vlaanderen’: Laatste Battle-aflevering brengt indrukwekkend duet

De derde en laatste aflevering met Battles in The Voice van Vlaanderen zorgt opnieuw voor heel wat emoties en muzikale hoogtepunten. Voor een van die hoogtepunten zorgt het duo Ward en Reza. Zij brengen namelijk “een van de beste Battles die we al gezien hebben” volgens Koen Wauters.

Na enkele weken vol Blind Auditions wisten de vier coaches – Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster – hun teams in The Voice van Vlaanderen volledig te vullen met talenten. Daardoor ging twee weken geleden de afvalrace van start. Dat gebeurt traditioneel in de eerste plaats met een hele reeks Battles. Daarvan krijgen we vrijdagavond op VTM de laatste te zien.

Reza en Ward

Reza en Ward maken deel uit van team Natalia en krijgen van hun coach een aartsmoeilijke opdracht: Unholy van Sam Smith. “Het is een gedurfde song, nog nooit gedaan in The Voice. Maar het is ook een song die kan tegenvallen als het niet goed genoeg is. Ward en Reza hebben allebei een enorme muzikaliteit”, legt ze die keuze uit.

Die keuze pakt duidelijk goed uit, want na een indrukwekkend optreden krijgt het duo lof van alle coaches. “Ik vond jullie een magisch duo”, reageert Mathieu Terryn na afloop. “Ik zit hier met een big big big smile. Dit was zonder twijfel één van de beste Battles die we al gezien hebben”, vult Koen aan. Het wordt dus een moeilijke keuze voor coach Natalia.

Bekijk hier het optreden van Ward en Reza in The Voice van Vlaanderen:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...