Megan Desaever nam in 2018 met Kevin deel aan Temptation Island. “Ze is koekerond. Echt, de kaas loopt uit haar oren”, klonk het destijds bij Kevin. Het was het einde van hun relatie, maar meteen ook de start van de controversiële mediacarrière van Megan.
Volledig scherm
PREMIUM
Megan Desaever nam in 2018 met Kevin deel aan Temptation Island. “Ze is koekerond. Echt, de kaas loopt uit haar oren”, klonk het destijds bij Kevin. Het was het einde van hun relatie, maar meteen ook de start van de controversiële mediacarrière van Megan. © VIJF / RV

‘Temptation Megan’ riskeert celstraf voor fraude: 54.000 euro scheefgeslagen, en belastingen betalen vindt ze “oneerlijk”

Megan Desaever (24) werd een realityster dankzij ‘Temptation Island’. “Koekerond”, noemde haar liefje Kevin haar toen. Een verwijt dat Megan vorig jaar opnieuw kreeg, toen ze op YouTube open en bloot toegaf geen belastingen te betalen “omdat het oneerlijk is dat je de helft van je geld moet afgeven”. Het onderzoek naar die belastingfraude loopt nog, maar morgen mag Megan zich in de rechtbank al verantwoorden voor gesjoemel met coronapremies.

7 reacties

  • Johnny L Verhoeven

    2 maanden geleden
    Als we met z'n allen geen belastingen betalen hebben we ook geen sociale zekerheid, wegeninfrastructuur, politie, rechtbanken, .... en andere gemeenschappelijke voorzieningen die met belastinggeld betaald worden. Is het dat wat ze wil ?
  • peeters jos

    2 maanden geleden
    Inkomsten niet aangeven is al erg genoeg, maar bewust onterecht premies en subsidies opstrijken is des te wansmakelijker.
  • Jan Baroen

    2 maanden geleden
    Jammer voor Megan maar dit is het einde van het sprookje om premies te krijgen, geld te verdienen en geen belastingen te betalen. Iedereen zou dit wel willen, helaas is de realiteit toch enigszins anders.
  • kristel tercalavres

    2 maanden geleden
    Voelt zij zich misschien meer dan een ander?
  • Thierry Kaddé

    2 maanden geleden
    Ze is duidelijk nog niets veranderd. Wereldvreemd dat belastingen betalen oneerlijk aanzien worden. En vooral doordat ze zichzelf verraden heeft.